Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AIRPRO - akční sety

Naše firma pro Vás vytvořila akční sety z nové řady AIRPRO, jako alternativu k nejprodávanějším modelům stávající řady.

AIRPRO - akční sety

Všechny akční sety již obsahují Airpro mobile aplikaci v rozšířené verzi (Advanced - dlouhodobá), která je ke stažení na App Store nebo Google Play.

Aplikace umožňuje automatické propojení přístroje a Vašeho chytrého telefonu, možnost odečtu měřených hodnot přímo na displeji telefonu, nastavení požadované např. projekční hodnoty (Target value) s následnou grafickou indikací odchylky, možnost současné indikace více měřených hodnot na displeji telefonu, data můžete ukládat v reálném čase, nastavit rozměry potrubí a indikovat přímo měřený průtok, naměřená a uložená data (data se ukládají do paměti Vašeho telefonu) lze vyhodnotit s kompletní statistikou a následně exportovat např.mailem do vašeho PC, kde je možné data dále zpracovat (Excel). Data lze exportovat i s komentáři a fotografiemi z daného měření. Navíc můžete připojit současně dva přístroje např. k AP500 i model AP800.

Další informace naleznete na www.airflow.cz

AKCE PLATÍ do 31.12.2018


AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 
Reklama