Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Problematika netěsnosti VZT systémů

Připravujeme pro Vás unikátní odborný seminář na téma: "problematika, legislativa a možnosti měření netěsnosti vzduchotechnického potrubí"

Problematika netěsnosti VZT systémů

Firma Airflow Lufttechnik GmbH, o.s. Praha, ve spolupráci s Strojírenským zkušebním ústavem, s.p. si Vás dovolují pozvat na odborný seminář týkající se problematiky měření netěsnosti vzduchotechnických systémů. Seminář bude probíhat ve zkušebnách Strojírenského zkušebního ústavu v Jablonci. V teoretické části se dozvíte o současné legislativě v této oblasti, včetně několika ukázek z praktických měření systémem P.A.N.D.A. V další části si sami vyzkoušíte měření netěsnosti na potrubní sestavě a to na podtlak i přetlak, včetně určování míst úniku. Po úspěšném absolvování semináře obdržíte certifikát, který Vás mimo jiné opravňuje zapůjčit si systém P.A.N.D.A. od naší firmy a samostatně provádět měření.

Další info na www.airflow.cz
AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 
Reklama