Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na začátku školního roku uvede firma A-INVENT s.r.o. na trh modernizovanou větrací jednotku iV-Twin+

Tento větrací přístroj se zpětným ziskem tepla byl vyvinut k větrání samostatných prostorů, proto může být osazen do jednotlivých místností například v penzionech nebo domech pro seniory, nebo v prostorech vyžadujících odvětrávání jako jsou kuchyně, prádelny, technické místnosti, koupeny a toalety.

Je vhodný, jak pro novostavby tak pro rekonstrukce stávajících objektů, instaluje se do obvodových zdí. Větrací přístroj se skládá ze kruhové stavební průchodky, která je vertikálně rozdělena dělicí přepážkou. Tato dělicí přepážka umožňuje neprodyšné rozdělení stavební průchodky na dvě komory. Tím je zcela znemožněno promíchávání odváděného a přiváděného vzduchu. V každé komoře je umístěný reverzní ventilátor s integrovaným filtrem a půlkruhový keramický výměník. Usměrňovače na zadní straně reverzních ventilátorů Mini-Xenion umožňují optimalizované proudění vzduchu a tím efektivní využití celé plochy keramického výměníku, díky tomu dosahuje regenerace tepla až 94% podle EN 13141-8.

Více informací naleznete na webových stránkách www.inventer.cz nebo kontaktujte přímo výhradního dovozce firmu A-INVENT s.r.o. telefonicky: +420 376 382 177 nebo na e-mailu: info@inventer.cz popřípadě se můžete osobně zastavit v jejich showroomu na adrese A-INVENT s.r.o., Husovo náměstí 148, 341 01 Horažďovice.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama