Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koncové prvky VZT pro čisté prostory

FläktGroup je mezinárodní společnost zaměřená na procesní technologie a vzduchotechnické systémy pro koncové uživatele. Důkazem těchto procesů a inovační technologie jsou i čisté prostory.

Námi vyráběné a dodávané systémy čistých prostor naprosto splňují špičkové standardy, sofistikovanou technologii a specifické zkušenosti, na které se můžete spolehnout. Naše systémy čistých prostor jednoznačně splňují všechny mezinárodní normy a ISO klasifikace čistých prostor a výrazně překračují běžnou úroveň kvality.

Zákazníci FläktGroup využívají výhod našich komplexních odborných zkušeností se systémy čistých prostor. Oproti ostatním dodavatelům pokrýváme celý proces systému vzduchotechniky. Díky tomu dokážeme nabízet vysoce účinná řešení na míru danému procesu, jejichž součástí je energeticky účinná a optimalizovaná vzduchotechnická řešení pro váš čistý prostor. Námi vyráběné účinné systémy rekuperace tepla a spolehlivé filtrační systémy s nízkou tlakovou ztrátou zjišťují úsporu energie. Dodáváme řešení čistých prostor v rámci jediného investičního celku: od vzduchotechnických zařízení, stavebních prvků jako rastrových stropních podhledů a panelových stropů přes stropy s laminárním prouděním vzduchu, příčky, obložení stěn, okna a dveře včetně návrhu a instalace čistých prostor až po jejich servis.


Doplnění redakce: Odborná publikace Metodika postupu realizace VZT v čistých prostorách
Autor: doc. Ing. Aleš Rubina, Ph.D., VUT v Brně, Fakulta stavební, Ústav TZB

 
 
Reklama