Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Malé kompaktní rekuperační jednotky FläktGroup

Jak se svět snaží bojovat proti globálnímu oteplování, zvyšuje se zaměření na spotřebu energie a její “uhlíkovou stopu”. Pokud můžeme použít méně, bude tato stopa menší.

S ohledem na to, že země zavádějí stále přísnější právní předpisy a vlastníci nemovitostí stále více požadují pro své budovy vyšší energetickou účinnost, se může zdát, že poskytování řešení, která tyto požadavky splňují, je nemožné.

Společnost FläktGroup Vám však může pomoci dosáhnout těchto cílů. Díky našemu silnému dědictví, rozsáhlému portfoliu vzduchotechnických výrobků, globálnímu pokrytí a kvalifikovaným zaměstnancům jsme v jedinečné pozici, abychom mohli dodávat energeticky účinné vzduchotechnické výrobky pro všechny aplikace i průmyslová odvětví. Naše vzduchotechnická řešení nabízí přístup, který neklade překážky k dosažení optimálních výsledků. Jedná se o řetězec, který začíná vysoce výkonnými komponenty využívajícími nejnovější technologie, pokračuje pečlivě navrženými výrobky, které se zaměřují na energetickou účinnost a končí komplexním řešením regulace.

Toho všeho je dosaženo při současném zachování vysoké úrovně vnitřního komfortu za pomocí rekuperačních centrálních jednotek, který potřebujeme a očekáváme v moderním návrhu budovy - a můžete se spolehnout na společnost FläktGroup, která Vám požadovaná vzduchotechnická řešení dodá.

 
 
Reklama