Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EBM PAPST - pozvánka na Aquatherm 2020

Těšíme se na setkání s Vámi v hale 2 na stánku č. 221 od úterý 3. března do pátku 6. března 2020 na veletrhu Aquatherm Praha.

Vážení obchodní partneři,
srdečně Vás zveme na návštěvu 23. ročníku mezinárodního odborného veletrhu technického zařízení, techniky prostředí a technologií pro energeticky efektivní budovy Aquatherm Praha. Veletrh se bude konat ve dnech od úterý 3. března do pátku 6. března 2020 v areálu výstaviště PVA Expo Praha Letňany.


Po vyplnění registračního formuláře, který najdete na webových stránkách http://www.aquatherm-praha.com/cz/registrace-navstevniku-firmy, dostanete na Váš email poukázku na vstupenku, kterou po příchodu na veletrh zdarma vyměníte za registrační kartu návštěvníka (vstupenku).

- získáte ZDARMA vstup na konferneci „SRI 100 %“ – CHYTRÉ BUDOVY S TÉMĚŘ NULOVOU SPOTŘEBOU ENERGIE.

- získáte ZDARMA aplikaci App® umožňující uložení základních informací o našich novinkách vč. regionálních kontaktů.

Při Vaší registraci nezapomeňte prosím uvést náš Kód partnera, který je 20222100

Těšíme se na setkání s Vámi v hale 2 na stánku č. 221 od úterý 3. března do pátku 6. března 2020 na veletrhu Aquatherm Praha.

Aleš Jakubec a tým ebmpapst


ebm-papst CZ s.r.o.
logo ebm-papst CZ s.r.o.

ebm-papst CZ- ventilátory světové kvality. Společnost ebm-papst vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní ventilátory pro náročné průmyslové aplikace i domácí použití. Portfolio zahrnuje axiální, radiální, tangenciální a kompaktní AC/EC ventilátory pro ...

 
 
Reklama