Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ocenění pro digestoř s rekuperací a dohřevem vzduchu ATREA pro kuchyně

Letošní první diplom získala naše digestoř OPTIMA s integrovanou rekuperací a dohřevem čerstvého vzduchu. Tento typ je vhodný do všech typů a velikostí (velko)kuchyní.

Letošní první DIPLOM získala naše digestoř OPTIMA s integrovanou rekuperací a dohřevem čerstvého vzduchu, která zvítězila v rámci veletrhu DANUBIUS GASTRO v Bratislavě. Tento typ je vhodný do všech typů a velikostí (velko)kuchyní. Kolegům z projektového týmu (velko)kuchyní gratulujeme.





TPV/větrací a klimatizační stropy

Elegantní a zároveň jednoduché provedení celoplošného odsávání. Jsou vhodné pro všechny velikosti a typy kuchyní. Díky uzavřenému systému splňují veškeré požadavky na hygienu prostředí v kuchyňských provozech. Vhodné jsou i do prostorů s nízkými nebo klenutými stropy, kde vůbec nelze klasické digestoře osadit.

Mezi hlavní klady patří nízké pořizovací náklady, atraktivní design, uzavřený systém odsávání a rychlá nenáročná údržba.

Doporučujeme dodat jako systém s kompaktní větrací jednotkou DUPLEX a automatickou regulací provozu.


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama