Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Pichler získala prestižní ocenění TRIGOS 2020

TRIGOS je nejznámější a nejrespektovanější ocenění za udržitelnost v Rakousku. Cena se uděluje udržitelným společnostem za vysoce kvalitní výrobky a služby.

Porota TRIGOS prohlásila: „Společnost J. Pichler GmbH vyvinula kompaktní kombinovanou jednotku tepelného čerpadla, která pokrývá větrání, vytápění, chlazení a teplou vodu. Integrace fotovoltaiky a systému správy energie vytvořila elegantní a nákladově efektivní celkové řešení, které se snadno a intuitivně používá. Rodinný podnik Pichler významně přispívá ke snižování spotřeby energie a minimalizaci emisí CO2 ve stavebnictví. Úsilí společnosti o udržitelnost je jasně patrné. Porota ocenila především vědeckou strategii a přístup společnosti. Vytápění, chlazení a větrání s nejnižší možnou spotřebou energie je jedním z témat budoucnosti a hraje roli při ochraně klimatu a snižování CO2. Porota považuje projekt J. Pichler GmbH za důležitý stavební kámen a motor vývoje pro šetrný přístup k životnímu prostředí."

Společnost Evora je výhradním zástupcem společnosti Pichler pro Českou republiku a Slovensko. Více informací o produktech Pichler najdete na www.pichlerluft.cz.


Evora CZ, s.r.o.
logo Evora CZ, s.r.o.

Jsme výhradně česká společnost Evora CZ, s.r.o., jednička na trhu v oblasti technologií pro bytovou výstavbu. Jako jediní nabízíme komplexní řešení technického zařízení budov. Konkrétně větrání se zpětným získáváním tepla, vytápění, chlazení, ohřev TUV, ...

 
 
Reklama