Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Webinář COVID 19 a vnitřní prostředí budov – I. díl

Společnost pro techniku prostředí Vás zve na webinář, ve kterém bychom se zamysleli nad současnou situací ohledně šíření koronaviru ve vnitřním prostředí budov.

Instalace UVC zářičů v komoře klimajednotky, foto Flair
Instalace UVC zářičů v komoře klimajednotky, foto Flair

Dovolujeme si Vás pozvat na webinář, ve kterém bychom se zamysleli nad současnou situací ohledně šíření koronaviru ve vnitřním prostředí budov. Ve spolupráci s asociací REHVA (Evropská asociace společností z oboru TZB), ASHRAE (American Society of Heating Ventilation and Airconditioning Engineers) a odborníky z ČVUT v Praze představíme doporučení pro bezpečné vnitřní prostředí budov a provozování systémů TZB během pandemie COVID-19.

Program

Webinář je určen:
projektantům oboru klimatizace a větrání, profesím podílejícím se na řízení kvality vnitřního prostředí budov a provozovatelům zařízení techniky prostředí, pracovníkům činným ve výstavbě, specialistům na bezpečnost a ochranu zdraví při práci, odborným pracovníkům na stavebních úřadech, ale i laické veřejnosti, zajímající se o tuto problematiku.

Odborný garant webináře:
Ing. Jiří Petlach, Společnost pro techniku prostředí, odborná sekce Integrované navrhování a hodnocení budov

Přihláška:
Pokud máte zájem o účast, přihlašte se nejpozději do 25. 10. 2020. Odkaz ke sledování webináře Vám bude odeslán 1 den před zahájením. Účast na webináři je zdarma v rámci pořádání XI. sympozia Green Way 2020.

Hlavní partner semináře

Partneři semináře

 
 
Reklama