Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WEBSERVER IVAR.544 pro řízení fancoilů IVAR.SL, SLI, SLS a FILOMURO

Webserver IVAR.544 umožňuje připojení ovládacích panelů vybavených sériovým vedením ModBus RTU ke správci webového serveru, který přes specifické webové stránky či aplikaci může provádět nastavení a ovládat zařízení dálkově, za předpokladu, že je připojen k internetu.


Dálkové řízení pomocí webserveru IVAR.544 lze využít například v rodinných domech nebo ve firmách, ale pravděpodobně nejlepší využití nalezne v hotelích a penzionech, kdy je možné tímto způsobem velmi jednoduše z recepce řídit jednotlivé pokoje, vytvářet časové úseky s komfortní a útlumovou teplotou ve třech úrovních pro jednotlivé pokoje, nastavovat intenzitu ventilátoru, slučovat pokoje do skupin, kopírovat jednotlivá nastavení, eventuálně blokovat možnosti ovlivnění nastavení fancoilu zákazníkem na pokoji a další funkce.

Toto řízení lze provádět přes webovou stránku, nebo s využitím aplikace přes tablet nebo telefon. Webserver může být použit k přímému připojení k elektronickým ovládáním IVAR.649, a dále k elektronickým ovladačům IVAR.644, IVAR.647.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama