Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firma A-INVENT přispívá v boji se současnou pandemií

Firma A-INVENT s.r.o. výhradní dovozce decentrálních větracích systémů se zpětným ziskem tepla inVENTer® by touto cestou ráda poděkovala všem svým obchodním partnerům za obětavou spolupráci v tomto, pro všechny tak náročném roce.

I v příštím roce chce svým partnerům poskytovat stále dokonalejší produkty na špičkové úrovni. Letos se jí povedlo uvést na trh nový větrací systém s bezdrátovým ovládáním a dva nové přístroje, které jsou určeny k větrání velkých prostorů. I firma A-INVENT přispívá v boji se současnou pandemií tím, že vám pomůže s výběrem nejlepšího větracího přístroje, který zaručí přímé větrání, čímž je napomáháno zdravému vnitřnímu klimatu.

V případě, že i Vy máte zájem o nové a kvalitní produkty německé výroby, můžete se stát součástí velkého teamu inVENTer®. Více informací o jedinečném větracím systému značky inVENTer. Za celou firmu A – INVENT s.r.o. přejeme krásné prožití vánočních svátků a hlavně pevné zdraví v novém roce.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama