Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové modely rekuperační jednotky DXF a RFA RVU VENUS od 2VV s.r.o. jsou k dispozici v BIM databázi MagiCAD Cloud

MagiCAD Cloud nabízí přístup k největšímu výběru ověřených BIM objektů pro mechanický, elektrický a instalatérský (MEP) s komplexními funkčními daty pro inženýrské výpočty.

V BIM databázi MagiCloud je nyní k dispozici jak kompletní nabídka vzduchových clon i vytápěcích jednotek, tak hlavní řada větracích a rekuperačních jednotek od 2VV s.r.o. Nově v databázi najdete přesně modelované #bimobjects RVU VENUS včetně rozměrů a technických parametrů.

VENUS je díky své nízké zástavbové výšce a velmi tichému provozu ideální pro podstropní instalaci. Hodí se hlavně k větrání bytů, apartmánů, bytových, rodinných i nízkoenergetických domů.

Rekuperační jednotka VENUS je vyniká velmi tichým provozem, snadno se instaluje a je dostupná v různých velikostech i úrovních technického provedení. Můžete si vybrat mezi komfortní regulací s designovým skleněným ovladačem, nebo inteligentní regulací AirGENIO umožňující plně automatický provoz. S využitím této regulace je možné rekuperační jednotku ovládat přes mobilní telefon či jiná chytrá zařízení.





2VV s.r.o.
logo 2VV s.r.o.

Společnost 2VV je českým výrobcem široké škály vzduchových clon, větracích a rekuperačních jednotek, vytápěcích jednotek, ohřívačů a čističek vzduchu. V současné době se společnost 2VV řadí mezi významné evropské výrobce nejen pro komerční, ale ...

 
 
Reklama