Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Trane Rental - Mrazící kontejnery k pronájmu na -70°C SuperFreezer

Flotila Trane Rental se zvětšila o mrazící kontejnery pro dopravu či skladování, zvládnou chladit až do -70°C. Ideální na teplotně citlivé produkty vyžadující velmi nízké teploty jako Covid vakcíny.

  • Naše společnost, Thermo King, vyrábí a půjčuje chladící mobilní kontejnery již 25 let.
  • Typ kontejneru SuperFreezer je ideálním způsobem pro řízené skladovaní teplotně citlivých produktů např. Covid vakcín. Mimo vakcín je využití například pro skladování či přepravu mražených surovin a produktů.
  • Momentálně jsou k okamžitému pronájmu dva typy mrazáků, s délkou 3m nebo 6m, šírkou 2,5m a výškou 2,6m, tudíž objem 19 500L nebo 39 000L. Při skladování vakcín to znamená prostor pro 200 000 nebo 400 000 kusů vakcín.
  • Obě varianty umožňují přesné chlazení od -10°C do -70°C po té co se zapojí do elektrické zásuvky.

Naše firma Trane Technologies úzce spolupracuje s firmou Pfizer v USA, kde je předním dodavatelem těchto ledniček pro logistiku vakcín.

Velkou výhodou je komplexnost služby, tedy dodání mrazícího kontejneru na místo na jakoukoliv venkovní plochu, připojení na zdroj elektřiny a zajištění nepřetržitého autorizovaného servisu 24 hodin 7 dnů v týdnu s dálkovou kontrolou parametrů. Samozřejmostí jsou i bezpečnostní prvky a certifikáty ISO a GDP pro potraviny či farmaceutické výrobky.

Naše společnost umožňuje pronájem i prodej těchto strojů. V případě odběru resp. nákupu nových strojů je termín dodání 16 týdnů od objednání až po provoz na Vámi zvoleném místě, ale na pronájem je skladem připravených celkem 30 kontejnerů k okamžitému odběru.

V případě zájmu o bližší informace nás kontaktujte
Trane Rental team
rental@trane.cz
+420 702 212 196


Trane ČR spol. s r.o.
logo Trane ČR spol. s r.o.

Pronájem průmyslového chlazení a vytápění (chladicí jednotky "chiller", mobilní klimatizace a tepelná čerpadla). Služby půjčovny "Trane Rental Services" nabízejí pronájem širokého spektra zařízení pro plánované a neplánované potřeby jako jsou průmyslové ...

 
 
Reklama