Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ovladač VentiAir s grafickou vizualizací

Kráčíme s dobou a přinášíme Vám novou regulaci i moderní ovládací panel, který zaujme nejen svým zevnějškem, ale hlavně funkcemi a intuitivním ovládáním.

Nový konfigurovatelný regulátor CU24V2 pro naše vzduchotechnické jednotky VentiAir. Jeho bohaté konfigurační možnosti umožňují použití ve většině VZT aplikací. Regulátor je dodáván společně s nástěnným barevným ovladačem 4,3” RMC30, který umožňuje ovládat a nastavovat regulátor a ovládat jednotku. Tento panel je vybaven inovativním inteligentním rozhraním pro jednoduché a přehledné nastavování jednotky a navigaci v systémovém menu. Součástí tohoto nového řešení je také integrovaná nápověda, která uživateli ukáže, jak ovládání používat a vysvětlí i označení parametrů, takže nebude potřeba nastavení konzultovat. Je zpřístupněn seznam vstupů a výstupů zvolené aplikace spolu s popisem a vizualizací a lze jej zobrazit při připojování zařízení k regulátoru.

Velikou výhodou moderního ovládacího panelu je jeho základní obrazovka, která obsahuje všechny nejdůležitější informace o vzduchotechnické jednotce a umožňuje přímou editaci žádaných hodnot, jako je teplota, otáčky ventilátoru, pracovní program a zapnutí / vypnutí jednotky, aniž byste museli procházet jiné obrazovky a tyto informace hledat.


VentiAir s.r.o.
logo VentiAir s.r.o.

VentiAir je českým výrobcem sestavných a kompaktních vzduchotechnických jednotek všeho typu. Vyrábíme zařízení pro větrání, klimatizaci, vytápění, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu o průtoku od 200 až 130 000 m³/h.

 
 
Reklama