Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Alergie a astma. Co je příčinou?

Kašel, kýchání, různé druhy vyrážky, suchá popraskaná kůže, apatie, svědění. To jsou nejčastější projevy alergie přecházející v dalších stádiích do astmatu.

Co si tak představit pod pojmem "rekuperace"? Jak se asi tak vyrábí zařízení pro čištění vzduchu v bytech? Pojďte k nám na návštěvu.

Větrání je když. Slovy klasika bychom mohli pokračovat, že se otevře okno a proudí čistý vzduch dovnitř bytu a špinavý ven. Ne tak ale alergik. Alergik klasik vnímá příchod pylu, prachu a smogu. Šimrá ho v nose a své okno v době kvetoucích kočiček a bříz a olší, pevně uzavírá.

Bohužel, čím více se uzavírá alergik doma, tím více vzrůstá pravděpodobnost výskytu plísní, vzduch doma houstne vydýcháním a celkově se takové prostředí následně vyznačuje sníženou imunitou. Je prokázáno, že tam, kde se větrá pravidelně a dobře, tam klesá riziko nemocí.

Jak větrat moderní byty v moderních městech? Jednoznačně nejzdravější a nejekonomičtější možností je automatické větrání s kvalitní jednotkou se zpětným ziskem tepla, vlhka a filtrací.

V Recuair vyrábíme zařízení DC40 pro jednotlivé dětské pokoje a ložnice, tak aby řízeně odcházel přes filtry vzduch špinavý a přicházel čistý. Automaticky 24/7 po dlouhá léta.

Získejte spolehlivé zařízení pro větrání a ozdravění vašeho domova.

Pomůže větrání?


Recuair s.r.o.
logo Recuair s.r.o.

RECUAIR s.r.o. je tu proto, aby se v bytech dobře dýchalo. Ve spolupráci s UCEEB a za pomoci spolufinancování EU vyvíjí a vyrábí (ISO 9001) jednotky k větrání bytů se zpětným ziskem tepla a vlhka, při vysoké účinnosti a zachování provozu bez předehřevu až ...

 
 
Reklama