Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pyl, prach a smrádek v bytě? Větrání řeší automaticky čistotu vzduchu.

Kvalitní filtr a stálé provětrávání udrží byt čistý. Otevřenými okny k vám proudí nejen čerstvý vzduch, ale také prach a pyl.

Často se v poptávkách setkáváme s požadavkem, aby větrací jednotka s rekuperací byla tichá.
Jak hluk jednotky souvisí s filtry? 
Zcela jednoznačně. Čím řidší filtr (G2,3,4) a jednodušší konstrukce filtru (jen plátek látky na kovové, plastové mřížce), tím menší tlaková ztráta a tlak na ventilátory, tím menší odběr, tím menší hluk.

DC40 všechny varianty větracích jednotek pro byty jsou opatřeny skládanými filtry v kvalitě M5, tedy pylový, který zachytí vysoké procento jemných částic. A protože jednotka DC40 je i na tyto filtry testovaná, tak dodáváme zařízení do ložnic s maximálním tichem do 32dB.

Nejen tím se toto vysoce kvalitní zařízení liší od dřívějších typů jednotek, které jsou stále na trhu.

Stálé provětrávání odvádí nejen to, co vydýcháte vy, vaši mazlíčci a květiny, ale také pachy z lepidel, látek, nábytku, hraček, jídel, ošacení, potravin.

A pokud byste chtěli odvětrat smrádek z venku? 

Nechte se překvapit, ale máme i skládaný filtr s aktivním uhlím.

Pošlete nám svůj projekt bytového domu, bytu.

Rádi se o vás postaráme.

Více informací


Recuair s.r.o.
logo Recuair s.r.o.

RECUAIR s.r.o. je tu proto, aby se v bytech dobře dýchalo. Ve spolupráci s UCEEB a za pomoci spolufinancování EU vyvíjí a vyrábí (ISO 9001) jednotky k větrání bytů se zpětným ziskem tepla a vlhka, při vysoké účinnosti a zachování provozu bez předehřevu až ...

 
 
Reklama