Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

„Vzhůru k výškám“ aneb nabídka měřicích setů pro VZT

„Základ zaregulování VZT v rodinném domě“ nebo „Vzhůru k výškám“ to jsou jen dvě z vybraných sestav měřicích přístrojů, které jsme pro Vás připravili.

Požadavky na vysokou kvalitu a přesnost měření jsou dnes již standardem, a to nejen ve vzduchotechnice. Je to pochopitelné nejen s ohledem na požadovanou kvalitu a funkčnost VZT systémů, ale i ke stále častěji skloňovanému tématu úspory energií.

Naše přístroje při své práci používá většina významných českých firem, mezi které patří např. firma BLOCK, jsou plně ve shodě se současnou platnou legislativou např. ČSN EN 12599 a ČSN EN 16211. Navíc jsou dodávány vždy s kalibračními listy, které už dnes jsou nedílnou součástí zprávy nebo protokolu z měření.

Na základě našich zkušeností a Vašich podnětů jsme pro Vás připravili několik vybraných měřicích setů nebo chcete-li sestav přístrojů.

Staňte se i vy profesionály a posuňte Vaši firmu a Vaše měření výše, tak abyste jej vždy dokázali obhájit u investora, zákazníka nebo technického dohledu.

Akční nabídka platí do 31. května 2021

Více informací o akci


AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 
Reklama