Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

I v bytovém domě po rekonstrukci lze snadno zajistit odvětrání šachet

Jedna z dalších úspěšných instalací proběhla v Pardubicích za použití střešních ventilátorů FVC. Pro instalaci jsou použity jednootáčkové ventilátory FCV566-T od (MAICO ITALIA Spa, Dynair) s vertikálním výfukem, který omezí šíření hluku do okolí.

Jedná se o radiální střešní ventilátory FCV, které jsou určené pro přímé nebo potrubní větrání. Své využití najdou v obytných, komerčních a průmyslových budovách. Jsou navrženy pro snadnou instalaci, vysokou účinnost a nízkou hladinu hluku. Motor je umístěn mimo proud vzduchu, což umožní odvádět čistý nebo mírně prašný vzduch s teplotou do +100°C.

Ventilátor se dle konstrukce liší typem výfuku, FC je určen pro horizontální výfuk, FCV pro vertikální výfuk. Své využití tedy najde v různých aplikacích.

Konstrukce ventilátoru:

  • Rám z pozinkovaného ocelového plechu
  • Ochranná mřížka proti vniknutí cizích těles do ventilátoru
  • Dozadu zahnuté lopatky z pozinkovaného ocelového plechu, staticky a dynamicky vyvážené – vysoká účinnost, nízká hlučnost, standard ISO 1940
  • AC třífázové nebo jednofázové motory
  • Vrchní kryt z ABS s otvory pro chlazení motoru
  • Vzduchový výkon až 20 000 m3/h

Jaké jsou benefity? Snadná instalace, vysoký výkon, motor ventilátoru mimo proud vzduchu.

Více informací


Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama