Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ZAbluefin vysoce účinný modul HR

Po celém světě roste poptávka po špičkových klimatizačních jednotkách s nejnovějšími technologiemi pro maximální účinnost systému. Inovativní HR modul od naší společnosti Ziehl-Abegg byl vyvinut přímo pro tyto nejvyšší požadavky.

Optimální kombinace našeho vysoce účinného ZAbluefin a ECblue motoru s třídou účinností IE5 a aerodynamicky propracovaného designu HR modulu umožňuje nejvyšší efektivitu systému pro náročné špičkové aplikace. Jako prvotřídní produkt zdokonaluje inovativní modul HR řadu ZAbluefin-ECblue z hlediska výkonu, akustiky a účinnosti vzduchu.

Specifikace produktu:

Všestranný a vysoce účinný HR modul s volně běžícími oběžnými koly ze série ZAbluefin v bionicky optimalizovaném designu s efektem difuzoru, který stanoví nové standardy v účinnosti systému. Modul HR je k dispozici v kombinaci s oběžnými koly velikostí 315 až 560 a nejnovější technologií motoru ECblue v třídě účinnosti IE5. Generace našeho ECblue je standardně vybavena funkcemi Modbus a přípravou pro ZAbluegalaxy. Moduly HR mají přípravu pro měření určování objemového průtoku. Je určená pro průtok vzduchu až 19.000 m³/h nebo zajištění statického tlaku až 2.200 Pa. Vysoce účinný modul HR určený pro horizontální i vertikální proudění vzduchu, ochrana povrchu je zajištěn práškovým lakováním.

Vlastnosti a speciální funkce:

Vysoce účinný HR modul je vybaven aerodynamickým pouzdrem, které má podobný účinek jako efekt difuzoru. Inovativní design se čtyřstranným otvorem krytu byl navržen tak, aby bylo optimalizováno proudění vzduchu a došlo k silnější přeměně dynamického tlaku na statický. Kromě toho byl kryt navržen tak, aby došlo k omezení turbulencí. To má tu výhodu, že účinnost modulů HR při instalaci je na rozdíl od standardních ventilátorů na trhu ovlivněna jen mírně.
Tyto prémiové výrobky jsou opatřeny vysoce kvalitním povrchem, který zajišťuje jejich sériové použití v citlivých hygienických aplikacích nebo v bazénech.

Více informací


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama