Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzduchová clona Li-light

Nejprodávanější komfortní clona Li-light se dočkala nového designu

Komfortní vzduchové clony Li-Light jsou dlouhodobě jedním z nejžádanějších modelů společnosti Stavoklima. Jedná se o odlehčenou verzi komfortních clon Li, kde jsme po několika letech úspěšného prodeje přistoupili k redesignu.

Clony mají nyní kompaktnější rozměry, oproti původnímu modelu jsme redukovali její hloubku o 27% a výšku o 12%, horní sání jsme změnili na sání čelní. Tyto dva aspekty se výrazně podílejí na zvýšení instalační variability. Elegantní sací mřížka připomínající tahokov jemné struktury plní funkci předfiltru a zároveň slouží jako revizní dveře.  Plně výklopné spodní víko umožňuje snadný přístup do clony pro případ servisního zásahu, výměny či revize. Díky dvouřadým směrovatelným lamelám dochází k efektivní distribuci vzduchu ve dveřním prostoru.

Clony jsou standardně dostupné ve čtyřech délkách a dvou výkonnostních stupních. Dodání je možné jak ve variantě bez ohřevu, tak s teplovodním nebo elektrickým ohřevem. Koncovému uživateli se nabízí možnost výběru mezi ovladačem Econ disponujícím základními funkcemi nebo technologicky pokročilým dotykovým ovladačem Ditronic Touch, který umožňuje manuální ovládání, ovládání z nadřazeného systému (BMS - digitální řízení nebo analogové 0-10V) nebo prostřednictvím protokolu Modbus.

Clona Li-light je dodávána standardně v barevné kombinaci RAL 9010 (plášť) a RAL 9007 (boky).

Vzduchová clona Li-light


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.

 
 
Reklama