Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Služby od VentiAir na té nejvyšší úrovni

VentiAir je tým profesionálů schopných řešit potřeby zákazníků k jejich maximální spokojenosti. Jsou si vědomi důležitosti kvalitního vztahu mezi dodavatelem, montážní firmou a projektantem VZT.

Servisní služby

Společnost VentiAir poskytuje záruční i pozáruční servis svých VZT jednotek a dodaných systémů měření a regulace. Centrála v Adolfovicích u Jeseníku disponuje plně naplněným skladem komponent a náhradních dílů. Reagujou tak pružně na jakýkoli požadavek zákazníka.

Návrhový software

Od roku 2020 je pro projektanty a partnery uvolněn přístup do originálního návrhového software
VentiAir vyvinutého vlastními pracovníky. Uživatel má možnost vytvořit po několika málo krocích technickou nabídku na kompaktní vzduchotechnické jednotky, mezi které patří K-TYPE, P-TYPE a REKU-TYPE. Pro tyto nejběžnější a nejprodávanější typy jednotek získá velice rychle všechny technické informace, parametry a grafické výstupy. A to včetně 3D modelu REVIT.

Pálení laserem

Centrála v Adolfovicích je vybavena moderním a výkonným CNC laserovým systémem. Umí laserovým paprskem rychle a efektivně vyřezávat jakýkoli profil do kovového materiálu o tloušťce až 15 mm s extrémní přesností. Lze tak objednat zpracování téměř jakéhokoli typu materiálu, který je vhodný pro obrábění laserem.

Dodávky periférií

VentiAir se může pyšnit partnerstvím s mnoha renomovanými evropskými výrobci periferních komponent VZT systémů. Díky tomu lze u naší společnosti bez starostí objednat téměř jakoukoli součást systému rozvodu vzduchu a měření a regulace. Mezi základní a nejprodávanější komponenty patří čidla kvality vzduchu, požární detektory kouře, tlakové digitální senzory, plynové ohřívače, kondenzační jednotky atd.

Více informací o službách VentiAir


VentiAir s.r.o.
logo VentiAir s.r.o.

VentiAir je českým výrobcem sestavných a kompaktních vzduchotechnických jednotek všeho typu. Vyrábíme zařízení pro větrání, klimatizaci, vytápění, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu o průtoku od 200 až 130 000 m³/h.

 
 
Reklama