Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka: Venkovní jednotky City Multi VRF PUHY-HP200 a HP250 s technologií ZUBADAN

Nová řada venkovních jednotek City Multi VRF s technologií Zubadan s označením PUHY-HP (chladivo R410a) má nové, výkonnější kompresory s funkcí vstřikování chladiva do sací komory kompresoru.

Jednotky PUHY-HP dokáží udržet jmenovitý výkon vytápění až do teploty venkovního vzduchu -20 °C. Rozsah venkovních teplot pro vytápění je proti standardní jednotce PUHY-P rozšířen až do teploty -30 °C.

Díky dvěma velikostem venkovních jednotek PUHY-HP o jmenovitém výkonu 22/25 kW a 28/31 kW (chlazení/vytápění), poskytuje řada City Multi s technologií Zubadan dobrou flexibilitu použití pro menší a střední projekty s požadavkem na chlazení a celoroční vytápění. Dvě venkovní jednotky PUHY-HP o stejné velikosti lze kombinovat a získat tak výkon až 56/63 kW (chlazení/vytápění).

Více informací


CS-MTRADE, s.r.o.
logo CS-MTRADE, s.r.o.

Společnost CS-MTRADE, s.r.o. se sídlem v Pardubicích je od roku 2005 autorizovaným distributorem společnosti Mitsubishi Electric B. V. Europe, Germany Living Environment Systems pro ČR a SR. Zabýváme se dovozem a prodejem klimatizačních systémů, tepelných ...

 
 
Reklama