Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Univerzální rekuperační jednotka SAVE VSR 400

Nízké vnitřní tlakové ztráty snižují spotřebu elektrické energie na minimum, což potvrzují nízké hodnoty SFP. Funkce řízení přenosu vlhkosti zajišťuje optimální kvalitu vnitřního vzduchu (IAQ).

Benefity

  • Celoročně účinný rotační regenerační výměník > funkce řízení přenosu vlhkosti
  • Určena pro parapetní, podstropní nebo nástěnnou montáž > větrání prostor až do 350 m2
  • Kompaktní tvar jednotky > hloubka pouhých 490 mm
  • WiFi modul SAVE CONNECT 2.0 > ovládání součástí dodávky ZDARMA

Certifikace jednotek garantuje kvalitu a výkon

SAVE VSR 400 je stejně jako celá řada SAVE jednotek držitelem certifikátu EUROVENT.
To znamená, že výborné parametry účinnosti rekuperace tepla, výkonu, nízkého hluku a spotřeby elektrické energie, deklarované výrobcem jsou v souladu a ověřeny testováním dle normy EN13141-7:2010. Aktuálně probíhá zápis jednotky do programu Nová zelená úsporám a již brzy bude mít vlastní SVT kód.

Snadná instalace a flexibilita

Kompaktní jednotka SAVE VSR 400 se vyrábí v univerzálním provedení. Díky své konstrukci a parametrům je určena k větrání nejen rezidenčních objektů, ale také komerčních prostor a školních tříd. Provedení jednotky umožňuje různé typy instalace při zachování bezpečného a snadného přístupu k servisu. Panelové filtry s vysokou odlučivostí jsou tak vždy snadno vyměnitelné.

K dispozici s plnými řídicími funkcemi

Jednotka je dodávána s regulací SAVE Control a nově s WiFi modulem SAVE CONNECT 2.0. Můžete využít veškeré funkce
a způsoby ovládání. A to lokálně nebo vzdáleně přes aplikaci. Větrejte dle požadavku na základě koncentrace CO2 nebo vlhkosti. Pro začlenění jednotky do systému BMS budovy je možné použít Modbus RTU přes svorkovnici RS 485.

Více informací


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama