Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Detekce teploty, relativní vlhkosti, kouře a zaplavení v serverovně

Detekce teploty, relativní vlhkosti, kouře a zaplavení v serverovně

V malé serverovně jsme nainstalovali monitorovací systém Comet H3531R 19" Rack s detektorem zaplavení LD-12 a optickým detektorem kouře SD-283ST. Přístroj H3531R má ethernetový výstup, který usnadňuje sledování všech hodnot a detekčních zařízení prostřednictvím služby COMET Cloud.

V minulosti měl zákazník v serverovně povodeň z netěsností klimatizačního systému a také vysokou okolní teplotu kvůli poruše klimatizační jednotky, nyní má nastaveny úrovně alarmu a je schopen detekovat a alarmovat na základě povodně, kouře, vysoké okolní teploty a relativní vlhkosti, prostřednictvím emauli či mobilní aplikace, což mu dává možnost zasáhnout dříve, než dojde k vážnému problému.

COMET Cloud je platforma pro sběr, ukládání a vizualizaci dat z měřících přístrojů firmy COMET (Sigfox, GSM dataloggery, WiFi, Web Sensors). Uložená data je dále možné zpracovávat, tisknout, vytvářet tabulky, grafy a reporty.

COMET Cloud podporuje odesílaní alarmových emailů při překročení nastavených limitů měření. Lze jej ale také použít například jako místní online optickou/akustickou signalizaci alarmů.

Více informací naleznete zde


COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 
Reklama