Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odvod technologického tepla

Aerox systém pro přirozený odvod kouře a tepla Aerox je určený pro stálé větrání za každého počasí. Aerox je speciálně vyvinutý pro použití ve velkých průmyslových halách.

Systém Aerox od společnosti Colt je určený pro kontinuální větrání v každém počasí.  Zatímco běžná větrací zařízení mají jen dvě základní polohy „otevřeno“ a „zavřeno“, Aerox poskytuje větší flexibilitu - jeho lamely se přizpůsobují aktuálním povětrnostním podmínkám. Navíc je Aerox certifikován podle normy EN 12101-2 jako systém požárního odvětrání, což dokládá i CE značení.

Systém OTK Aerox zvládá extrémní tepelné zatížení a nabízí vodotěsnost i zvukovou izolaci. Tři polohy lamel optimalizují jeho výkon bez ohledu na venkovní podmínky. Díky promyšlenému systému žlábků, které odvádějí zachycenou vodu, je zařízení zcela vodotěsné i v deštivém počasí.

Aerox od společnosti Colt je určený pro kontinuální větrání v každém počasí.


Colt International, s.r.o.
logo Colt International, s.r.o.

Adiabatické chlazení, odvod kouře a tepla, klimatizace, přirozené a nucené větrání, solární zastínění a průmyslová ventilace. Návrhy inovativních řešení klimatu uvnitř budov, služby a servis v oblasti technologií klimatizace, chlazení, odvětrání, solárního ...

 
 
Reklama