Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový standard v bytové klimatizaci – Triangle design

Dokonalý inovativní design a vysoce kvalitní zpracování nových klimatizací s vestavěnou Wi-Fi přináší silný výkon chlazení a dokonale čistý a svěží vzduch.

Triangle design

Společnost Samsung představuje nové modelové řady pro residenční klimatizace AR 9000, 7000 a 5000, které se vyznačují svou unikátní trojúhelníkovou konstrukcí s povrchovou úpravou Crystal Gloss™. Tyto klimatizace kombinují efektivní chlazení, komfort a péči o zdraví s využitím neobvyklého trojúhelníkového tvaru (Triangle design) vnitřní jednotky. Tento inovativní design a technické parametry poskytují uživatelům mimořádný komfort a inteligentní řešení klimatizace bude splňovat nejvyšší očekávaní. Díky svému tvaru Triangle design a Samsung Digital invertorové technologii poskytují lepší výkon a cirkulující vzduch tak může proudit o 26 % rychleji, až do vzdálenosti 14 metrů a o 2 metry více do šířky. Navíc jsou jednotky vybaveny pokročilou technologií Virus Doctor a Easy filtrem, jež eliminují prach, nečistoty, alergeny, bakterie a viry.

Inteligentní připojení Wi-Fi – ovládejte svou klimatizaci, ať jste kdekoli

Klimatizace od společnosti Samsung s inteligentním připojením Wi-Fi se přizpůsobí vašemu časovému rozvrhu. Můžete ji ovládat ze svého chytrého telefonu, tabletu nebo počítače. Když například odejdete z domova a necháte klimatizaci zapnutou, můžete ji vypnout pomocí chytrého telefonu a šetřit tím energii. Klimatizaci také můžete zapnout předtím, než vyrazíte na cestu domů, takže se vrátíte do perfektně vychlazené domácnosti. Pohodlí spojené s inteligentním připojením Wi-Fi si můžete vychutnávat i doma: měňte režimy, nastavujte teplotu a používejte další funkce, aniž byste museli vstát z pohovky

Smart Instalace

Po nainstalování servisním technikem provede klimatizační jednotka prostřednictvím funkce „Smart Instalace“ autodiagnostiku, aby zjistila, že je instalace v pořádku. Funkce „Smart Check“ detekuje a diagnostikuje problémy a prostřednictvím aplikace v chytrém telefonu poskytuje snadné řešení pro jejich odstranění.Klimatizace také poskytuje informace o provozní době či spotřebě energie a stejně tak připomene uživateli potřebu vyčistit filtr.






Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.
logo Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Samsung nabízí řešení pro chlazení a vytápění bytových i komerčních prostor: Klimatizační jednotky, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky Samsung se snaží zajistit využitím nejmodernějších technologií příjemnější podmínky pro život jejich uživatelům. ...