Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klimatizace Daikin Bluevolution vám dopřeje komfort i zdravé ovzduší

Připravte se na horké letní dny. Klimatizace řady Daikin Bluevolution je vybavena novým chladivem, díky kterému je výrobce schopen dosáhnout energetické účinnosti až A+++. Dopřejte si do svého domova či komerčních prostor to nejlepší!

Klimatizace Daikin vám zajistí celoroční komfort, tu nejlepší energetickou účinnost, design a styl. Je vysoce spolehlivá a ovládat ji můžete prakticky odkudkoliv.

Vysoká energetická účinnost

Společnost Daikin dokázala zvýšit energetickou účinnost při chlazení i vytápění na A+++ pomocí revolučního chladiva R-32, optimalizovaných kompresorů a moderních technologií. Jednotka vám bude dobře sloužit po celý rok, ať jsou horké letní dny, nebo kruté mrazy. Vždy dosáhnete ideální vnitřní teploty za nižších provozních nákladů.

Pro příklad, spotřeba energie vlajkovou lodí klimatizace Daikin Emura je za 7 hodin stejná, jako při pečení jednoho dortu. Nebo jednotka Ururu Sarara spotřebuje za 10 hodin méně energie, než dvouhodinový cyklus standardní pračky.

Čistý vzduch


Spolehnout se můžete nejen na příjemnou teplotu přesně podle vašeho přání, ale i na čistý vzduch v místnosti. Klimatizace Daikin Bluevolution je ideální i pro alergiky.

Vzduch čistí vzduchové filtry Daikin, které zachytí bakterie, viry a dalších škodlivé látky, které následně rozloží na neškodnou vodu a kysličník uhličitý.

Ovládání odkudkoliv

Jedete z práce, dovolené nebo chalupy a chcete se vrátit do svého domova, kde na vás čeká ideální teplota? Průtok, provozní režim a teplotu můžete nastavit kdykoliv a odkudkoliv pomocí svého chytrého telefonu.

Nová aplikace vaši jednotku dokonale zná. Zobrazí tak pouze funkce, které jsou pro ni dostupné. Získáte tak monitorování stavu klimatizace a spotřeby energie, zároveň můžete ovládat její provozní režim, teplotu, rychlost ventilátoru a filtrování. Navíc můžete ovládat několik jednotek najednou nebo nastavit „scénáře“ založené na podmínkách, třeba automatické přepnutí klimatizace na chlazení, když teplota v místnosti stoupne nad 25 °C.

Nízká hlučnost – velmi tichý provoz

Jednotky Daikin vám zajistí dokonalý komfort i co se týče příjemného ticha. Nemusíte se tak bát, že vás bude klimatizace rušit při usínání nebo při práci. Hladina jejich hluku je pouhých 19 dBA.

Unikátní chladivo R-32 je chladivem budoucnosti. Využívejte ho již nyní!


Chladivo R410A, které se v současné době běžně používá v klimatizacích s venkovní a vnitřní jednotkou, nebude od roku 2025 povoleno, protože má vyšší vliv na globální oteplování.

Naopak chladivo R-32, které používá klimatizace Daikin Bluevolution, je k životnímu prostředí mnohem šetrnější. Navíc šetří energii, a jelikož se jedná o jednosložkové chladivo, je manipulace s ním pro instalačního technika mnohem snazší. Jednodušší je také jeho recyklace.

K prostorově nenáročné vnější jednotce multi můžete připojit až 5 vnitřních jednotek a regulovat tak teplotu po celém bytě. Všechny vnitřní jednotky lze samostatně ovládat.

 

Klimatizace Daikin Bluevolution od tradiční specializované společnosti

Společnost Daikin je přední světový výrobce zařízení pro vytápění, větrání a klimatizaci. Dodává inovativní řešení vnitřních prostor v prémiové kvalitě, která odpovídá neustále měnícím se potřebám zákazníků.

Více informací najdete na www.daikin.cz.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.