Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na odborný seminář Retrofit

Společnost Ziehl-Abegg zve na odborný seminář se zaměřením na technická řešení úspor energií výměnou za nové energeticky úsporné ventilátory. Seznámíme Vás s konkrétními příklady úspor a s návratností, kterou můžete dosáhnout výměnou ventilátorů v klimatizačních nebo chladírenských jednotkách. Chcete snížit provozní náklady těchto zařízení a získat úspory sobě nebo svým klientům?

Na semináři budou představeny motory ECblue, jejich výhody a obrovské možnosti motorů ECQ. Nosným tématem budou praktické příklady aplikací s kalkulacemi úspor. Dozvíte se co získáte výměnou ventilátorů.

Odborný seminář je pro účastníky zdarma, ale přihlášení na uvedené mailové adrese je nutné předem.

Počet míst je omezen a proto s přihláškou neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve!

  • Termín: pátek 25.5.2018, od 8:30 do 13:00 hodin

  • Místo konání: Hotel Tři Věžičky, Střítež u Jihlavy 11

  • E-mail pro přihlášení: retrofit@ziehl-abegg.cz, tel.: 545 421 690



Můžeme u nás očekávat vyšší zájem o přestavby vzduchotechnických jednotek?
Vzduchotechnické jednotky jsou zařízení s poměrně vysokými nároky na spotřebu elektrické energie. V zájmu uživatelů těchto zařízení by mělo být zjištění kolik elektrické energie provozovaná zařízení spotřebují a jak vysoké jsou jejich provozní náklady? Ziehl-Abegg vypracuje všem zájemcům o výměnu starých ventilátorů za nové ventilátory s vysokou účinností návrh s výpočtem návratnosti. V řadě případů budete překvapeni částkou, kterou lze ušetřit na provozních nákladech starších vzduchotechnických zařízení.
Ziehl-Abegg - potenciál v oblasti RETROFITU
Pan Hofmann informuje o potenciálu prodeje ventilátorů v Německu pro inovace starších vzduchotechnických zařízení. Německý Ziehl-Abegg SE spustil pro oblast výměn ventilátorů program RETROFITBLUE. Zájemci z ČR se o programu RETROFITBLUE doví více na odborném semináři, který pořádá Ziehl-Abegg s.r.o. dne 25.5.2018. Pan Hofmann věří, že při jeho příští cestě do ČR bude zvýšený zájem zákazníků o tuto oblast a těší se na odborné diskuze.



Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...