Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekuperační jednotky PAUL na českém trhu

ROSA In s.r.o.se od roku 2007 specializuje na dodávky rekuperačních jednotek PAUL na českém trhu. V tomto roce se začala na evropském trhu významně prosazovat firma PAUL - Německo. Tato firma je zaměřena výhradně na výrobu rekuperačních jednotek. Majitel firmy, pan Eberhard PAUL se zaměřil na vytvoření zařízení, které bude umět v co nejširší míře využít teplo ze vzduchu, které se při klasickém větrání okny ztrácí bez užitku.

Panu Paulovi se podařilo vytvořit kanálkový protiproudý výměník tepla pro rekuperační jednotky, u kterého se díky této konstrukci dosáhlo až sedminásobného zvětšení teplosměnné plochy! Tím se zvedla účinnost jednotek na před tím nevídaný stupeň přes 95%.

Další cestou bylo vytvořit spolehlivé zařízení s velmi malou spotřebou energie na jeho chod a dlouhou životností bez nároku na údržbu. Dnešní jednotky určené pro pasivní a nízkoenergetické domy spotřebují při maximálním výkonu nejvýše 80W !!! Hlučnost těchto jednotek je kolem 30dB.


jednotka CLIMOS
jednotka NOVUS

ROSA In se po celou dobu své existence zaměřuje na prodej výrobků, které jsou spolehlivé a poskytují svým uživatelům to, co od něj očekávají. Vzhledem k tomu ROSA In požádala firmu PAUL o souhlas se zastupováním firmy PAUL a prodeji jejich výrobků v České republice. Firma PAUL žádosti vyhověla.

Jestliže byla poskytnuta možnost dodávat na trh výrobky vysoké kvality a spolehlivosti, bylo nutné vytvořit i stejně spolehlivý tým, který zajistí vše nezbytné pro možnost kompletních dodávek rekuperace "na klíč" a to od projektu přes montáž až po následný servis. Někdy zákazníci při plánování nového bydlení požadují i projekt domu, topení, ohřevu vody... Proto ROSA In iniciovala vznik skupiny REKUPOINT.

Jedná se o sdružení odborných firem, které během své víceleté činnosti na našem trhu získali důvěru zákazníků a staly se díky solidnímu přístupu vyhledávanými firmami ve svém oboru.

Sdružení REKUPOINT nyní dokáže uspokojit všechny zákazníky, kteří požadují zdravé a úsporné bydlení. Cílem sdružení není prodat "svůj" výrobek, ale nabídnou optimální variantu bydlení, která odpovídá přáním i možnostem klienta.

V tomto sdružení je ROSA In zodpovědná za oblast rekuperace. V obchodním sídle firmy mají zájemci o rekuperac i PAUL možnost se detailně seznámit s výrobky a získat potřebné informace pro svá rozhodování. Každý dům chápeme jako originál a tak od nás neočekávejte nabídky tvořené podle jedné šablony!


Víme, že každý člověk má jiné potřeby a s tím spojené jiné požadavky na bydlení.

Jediným společným cílem tak je snaha investovat rozumné peníze a za Ty získat bezpečné komfortní a zdravé bydlení.

Naším cílem je, aby si naši noví zákazníci zvolili firmu ROSA In na základě doporučení našich bývalých zákazníků !


 
 
Reklama