Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jablotron Systém 21 – Technologie pro energeticky šetrné domy

Těšíte se také na zimní dovolenou a dny volna? Tato představa se pojí neodmyslitelně s představou pohody tepelné (pro mnohé z nás ideálně i s hrníčkem horkého čaje v rukou), ale především s pohodou, kterou přináší optimální kvalita vzduchu o té správné teplotě i vlhkosti. Hlavní roli bude i v tomto případě hrát volba technologií.

Tepelný komfort od Jablotronu
Pro dosažení a zajištění tepelného komfortu jsme vytvořili komplexní technologické řešení, které je určené pro současné energeticky šetrné domy. Prvotní myšlenka, na které stavíme je velmi jednoduchá. Energeticky šetrné domy si díky vynikajícím tepelně-izolačním vlastnostem obvodové obálky vystačí s málem. Nepotřebují složité, předražené, překombinované a zbytečně předimenzované technologie. Takže zde platí velmi prosté, ale zároveň důležité pravidlo, čím kvalitnější je obálka domu, tím jednodušší a méně investičně náročné technologie dům potřebuje.

Web Jablotron Systému 21
Web Jablotron Systému 21

Jablotron Systém 21 se postará o větrání, chlazení, topení i ohřev teplé vody - technologicky vlastně pokryje vše, co novostavba potřebuje pro své fungování. Tato promyšlená sestava produktů tvoří propojený a funkční celek, který zajistí tepelný komfort v průběhu celého roku s minimální energetickou potřebou. Oblast větrání zastupuje rekuperační jednotka Jablotron Futura. Chladicí/topný modul CoolBreeze eliminuje tepelné zisky větráním a pokrývá potřebu vytápění mimo hlavní topní sezónu. Sálavé topení zajišťuje elektrokotel Jablotron Volta a ohřev teplé vody je řešen pomocí ohřívače vody s tepelným čerpadlem Jablotron Ambienta W.

Jablotron Systém 21
Jablotron Systém 21

Správným zakomponováním Systému 21 splníte požadavky na nízkou energetickou náročnost domu, a to za velmi příznivých investičních nákladů s možností čerpaní dotačních příspěvků z programu Nová zelená úsporám.

Další přidaná hodnota spočívá v jednoduchém ovládání - všechny produkty Jablotron můžete velmi jednoduše ovládat z jednoho místa díky aplikaci MyJABLOTRON. A nezáleží na tom, jestli budete právě na lyžích, v restauraci s přáteli nebo na vánočních nákupech. Tady získáte velmi rychle přehled o kterémkoliv zařízení Jablotron nebo se jen přesvědčíte, že doma opravdu vše funguje, jak má.

Obr. 3 - Aplikace MyJABLOTRON
Obr. 3 - Aplikace MyJABLOTRON

S Jablotron Systémem 21 zažijete, co znamená skutečná tepelná pohoda bez ohledu na roční období.

Podívejte se na interaktivní prezentaci Systému 21 a neváhejte nás kontaktovat pro vypracovaní nezávazné cenové nabídky.


JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.
logo JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o.

JABLOTRON LIVING TECHNOLOGY CZ s.r.o. je českým výrobcem a dodavatelem systémů pro vytápění, chlazení a větrání s rekuperací. Cílem společnosti je systematicky zlepšovat prostředí, ve kterém lidé tráví nejvíce času - tzn. vnitřní prostředí budov a výrazně ...