Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systemair na veletrhu For Pasiv v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany 8.-10.2.2018, stánek 5A21

Společnost Systemair bude prezentovat rezidenční rekuperační jednotky řady SAVE. Nyní jsou vybaveny novým inteligentním řídícím systémem SAVECair, který je ovládaný unikátním dotykovým displejem HMI.

Systemair na veletrhu For Pasiv v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany 8.-10.2.2018, stánek 5A21

Rezidenční jednotky SAVE jsou určeny k větrání bytů, rodinných domů, pro rekonstrukce škol a školek, ale i pro kancelářské a obchodní prostory.

Jednotky SAVE jsou zapsány do seznamu SVT v programu „Nová zelená úsporám“, který obsahuje výrobky, materiály a technologie splňující legislativní požadavky pro uvedení výrobku na trh České republiky a další, zejména technické, parametry předepsané programem. Cílem SVT je zajistit minimální standard kvality výrobků zapojených do Programu a poskytnout potenciálnímu žadateli efektivní nástroj pro vyhledání a porovnání parametrů jednotlivých výrobků.

Jednotky SAVE zajišťují ekonomický způsob větrání a to zejména díky energeticky úsporným EC ventilátorům a vestavěné inteligentní regulaci SAVECair. Díky modulu IAM je možné jednotku řídit i díky aplikaci z mobilního telefonu přes Systemair Cloud. Aplikace SAVECair mobil je k dispozici pro operační systém IOS i Android.

Srdečně Vás zveme na náš stánek 5A21, který najdete v hale 5.


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama