Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Udržitelná klimatizace a ventilace v rámci švédského pavilonu Expo 2020

Systemair představil řešení vnitřního klimatu nové generace v Dubaji, 8. října 2019.

Expo 2020 začíná 20. října a zúčastní se 192 zemí

Systemair představil řešení vnitřního klimatu nové generace v Dubaji, 8. října 2019.

Při ceremonii k zahájení výstavby švédského pavilonu představila skupina Systemair, jako oficiální sponzor Expo 2020 v Dubaji (UAE), řešení klimatizace a větrání budov s názvem „The Forest“.

V souladu s tématem Expo „Connecting Minds, Creating the Future", tak systém HVAC získá prvky nejmodernějšího inženýrství, řešení digitálního řízení a senzorové technologie. Systemair klade důraz na energetickou účinnost a zdravou kvalitu vzduchu v interiéru. Veřejně dostupná aplikace Augmented Reality umožní návštěvníkům interaktivně prozkoumat fungování, výhody a význam technologií vnitřního klimatu.

Viceprezident Systemair Kurt Maurer poznamenal: „Švédský pavilon Expo 2020, který bude velmi složitou a jedinečnou strukturou a poskytuje nám příležitost předvést naše schopnosti při navrhování špičkových řešení HVAC od konceptu až po dokončení. Ještě důležitější je, že nám umožňuje zdůraznit roli ventilace a klimatizace při snižování spotřeby energie, ochraně planety a při zajišťování zdravého vnitřního prostředí pro nás a budoucí generace.

Expo 2020 začíná 20. října a zúčastní se 192 zemí. Skupina Systemair se těší na setkání s hosty a partnery, kterým nabídne širokou škálu aktivit po celou dobu výstavy.


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama