Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Roztočte to s designovým stropním ventilátorem

Přemýšlíte, jak zatočit s horkem v místnosti, ale klimatizace se vám zdá příliš drahá a nevzhledná? Vsaďte na stropní ventilátory, které potěší nejen svým výkonem, ale i designovým provedením.

V létě oceníte stropní ventilátor díky jeho schopnosti rozproudit vzduch bez obav ze zdravotních potíží způsobených přechodem mezi vyššími venkovními teplotami a nižší teplotou v klimatizované místnosti. Obávat se nemusíte ani „ofouknutých“ svalů, které způsobuje proudění studeného vzduchu uvnitř místnosti. Ventilátor vzduch v místnosti nepodchlazuje.

Stropní ventilátor může disponovat zpětným chodem, díky němuž jej využijete jak v létě, tak v zimě. V létě ventilátor fouká vzduch dolů a ochlazuje vás, v zimě promíchává chladnější vzduch s teplým u stropu, díky čemuž se místnost rychleji a lépe prohřeje, a tak i šetří náklady na vytápění.

Variabilita materiálů i integrované osvětlení
Design stropních ventilátorů je jednoduchý, ale přitom vysoce efektivní. Na výběr máte modely s různým počtem lopatek. Pro výrobu lopatek se nejčastěji používá kov, překližka, masivní dřevo, plast nebo pryskyřice. Kromě toho se na vzhledu podepíše i tvar lopatek, barva, velikost a případně i zdroj světla.

Design ventilátoru vybírejte podle toho, jak máte zařízený interiér. Pamatujte na jednoduché pravidlo: moderní k modernímu, minimalistické k minimalistickému apod. Do honosně vybavených místností se budou hodit okázale zpracované ventilátory s výraznými lopatkami.

Rovněž existují ventilátory s lopatkami, které mají na každé straně jinou barvu, což vám umožňuje experimentovat. Součástí ventilátoru může být i LED osvětlení, přičemž chod ventilátoru i světlo je možné ovládat samostatně.

Projděte si stropní ventilátory


VENTILÁTORY.cz
logo VENTILÁTORY.cz

Historie obchodu VENTILÁTORY.cz se datuje od roku 2008, kdy byl založen jako malý internetový obchůdek s ventilátory a vzduchotechnikou. Dnes obchod nabízí téměř celý sortiment (ventilátory, rekuperace, stropní ventilátory, vzduchovody, atd.) stále ...

 
 
Reklama