Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tlakový převodník LDM-17

Naše firma dodává převodníky tlaku v nejrůznějších konfiguracích desítky let. Precizní převodník PTSXR a standardní řadu PTLE nově doplní nový převodník LDM-17.

Model LDM-17 je koncipován jako stavebnice. Hlavním záměrem je nabídnout zákazníkovi podle jeho potřeby převodník ušitý přesně na míru s benefitem cenové dostupnosti. Jedním z požadavků při vývoji tohoto modelu byla i možnost plné náhrady původních (dnes již zastaralých) elektrických kontaktních manometrů EKM, kterých se prodali desetitisíce po celém světě.

Převodník LDM-17 je lineární převodník s napájením 24 V AC/DC, výstupem 0-10V nebo 4-20 mA, se základním rozsahem 0-500 Pa nebo 0-10 kPa. Na základě požadavků zákazníka lze model rozšířit o reléový výstup, 3,5-místný displej, 4-rozsahovou variantu (např. 50/100/200/250 Pa), asymetrický rozsah +/- a další funkce.

Více informací


AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha
logo AIRFLOW Lufttechnik GmbH, organizační složka Praha

Designové ventilátory ICON, přístroje pro VZT: anemometry, mikromanometry, Prandtlovy sondy, teploměry a termočlánková čidla, vlhkoměry, zvukoměry, ProHood, měření CO₂, MaR: čidla, snímače, převodníky. Odborná školení VZT. Servis a kalibrace.

 
 
Reklama