Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dotykový panel Panasonic přináší možnost průběžně sledovat údaje o spotřebě

Dálkové ovládání Panasonic CZ-RTC3 je oblíbenou volbou vlastníků komerčních objektů, které díky týdenním, měsíčním a ročním informacím o provozu klimatizací PACi Elite přispívá k nalezení optimálních energeticky úsporných řešení provozu objektu.

  • Nové kompaktní (pouze 3 palce), snadno čitelné dotykové ovládání panelu
  • Týdenní, měsíční a roční údaje o spotřebě
  • K dispozici v 5 jazycích, s jasně viditelnou grafikou
  • Kontrola rychlosti ventilátoru, včetně automatického a fixního režimu
  • Směrování proudění vzduchu
  • Provozní režim (Vytápění/Chlazení/Odvlhčování/Ventilátor/Auto)
  • Autodiagnostická funkce
  • Kompatibilní s vnitřními jednotkami ECOi

Panasonic vždy nabízel svým zákazníkům vysoce účinné klimatizační zařízení. S neustále rostoucími náklady, je pro majitele budov, více než kdy dříve, důležitá možnost sledovat spotřebu energie. Panasonic jim vychází vstříc uvedením nového dotykového ovládacího panelu CZ-RTC3, který jim tyto základní informace poskytne jednoduchým a přehledným způsobem.

Díky kompatibilitě se systémy Panasonic PACi Elite, zobrazuje dotykový panel aktuální údaje podle požadavků a okamžité potřeby uživatele.

Dotykový panel má elegantní design, který je vhodný do každého prostředí. Místo tradičních pevných tlačítek zvolil Panasonic dotykovou obrazovku, a začleněním přehledných piktogramům zjednodušil uživatelům orientaci v zobrazovaných ůdajích.




CZ-RTC3 je k dispozici v pěti jazycích (angličtině, španělštině, francouzštině, italštině a němčině). Stejně jednoduše jako zapnutí nebo vypnutí časovače, lze nastavit i další podrobnější parametry. Systém lze nastavit tak, aby v určitém období pracoval za stanovených podmínek, a tak se zvýšila energetická účinnost například v době uzavření kanceláří. Je také možné naprogramovat regulaci otáček ventilátoru a ovládat pomocí jednoho panelu směr proudění vzduchu i provozní režim až pro osm vnitřních jednotek. K dispozici je také kompletní diagnostika systému, poskytující okamžitý přehled o aktuálním stavu i historii. Po registraci je možné získat kompletní přístup k servisním údajům.

Pro více informací o dotykovém panelu Panasonic CZ-RTC3 naleznete na www.aircon.panasonic.eu.

O společnosti Panasonic Heating and Cooling Systems

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů. V tomto oboru má přes 30 let zkušeností, své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila na 100 milionů kompresorů. V současné době firma vyrábí čtyři řady systémů pro vytápění a klimatizaci pro domácnosti, kanceláře, firmy i průmyslové využití. Zvláštní důraz klade Panasonic na kvalitu svých systémů, které se vyznačují důmyslným provedením i důrazem na kvalitu vzduchu. Přitom splňují náročné požadavky na spotřebu energie, šetrnost k životnímu prostředí i hlučnost.

Další informace jsou k dispozici na stránkách www.panasonic.eu


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.