Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VENUS AirGENIO je připravena pro připojení externího dohřevu

Oblíbená rekuperační jednotka VENUS s inteligentní regulací AirGENIO umožňuje plně automatický provoz. S využitím aplikace AirGENIO lze rekuperační jednotku ovládat přes mobilní telefon či jiná chytrá zařízení.

VENUS AirGENIO lze nově ovládat pomocí externího potrubního dohřívače typu EOKO2-VE. Nově tak můžete sledovat informace o stavu větrání.

  • Aktuální vzduchový průtok obou ventilátorů
  • Teploty přiváděného a odváděného vzduchu
  • Výkon elektrického předehřevu a dohřevu
  • Hodnotu připojeného čidla kvality vzduchu

Nastavení požadované teploty zajistí potřebnou tepelnou pohodu v interiéru. Na ovládacím panelu najdete zobrazení aktuální teploty, dle zvoleného teplotního čidla, tak zobrazení požadované teploty. Snížení nebo zvýšení požadované teploty v rozsahu +15°C až +45°C (dle režimu větrání).

  • Vzduchový výkon 140 m3/h, 150 m3/h, 300 m3/h, 500 m3/h, 700 m3/h
  • Vysoká účinnost rekuperace až 93%
  • Energeticky účinné EC motory

Díky své nízké zástavbové výšce je VENUS ideální pro podstropní instalaci. Hodí se hlavně k větrání bytů, apartmánů, bytových, rodinných i nízkoenergetických domů.

Multi-VAC s.r.o. www.multivac.cz je výhradním distributorem výrobků společnosti 2VV na českém a slovenském trhu. 2VV je českým výrobcem vzduchových clon, větracích a rekuperačních jednotek, vytápěcích jednotek a ohřívačů.




Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...

 
 
Reklama