Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozšíření produktové nabídky značky inVENTer o řadu Nordic

Od května 2021 se rozrostla produktová nabídka značky inVENTer o další typ větracích přístrojů – Nordic. Venkovní ukončení větracích přístrojů inVENTer typu Nordic bylo vyvinuto speciálně pro zateplené fasády a fasády s klinkerovou povrchovou úpravou.

Vyznačuje se jednoduchou instalací díky integrovanému přemostění s funkčním sklonem, která je snadno proveditelná právě u klinkerových fasád a fasád se zateplením. Přístroje zaručují perfektní a efektivní větrání i v těchto budovách. Vyústění větracího systému, je téměř skryté ve fasádě budovy, tomu napomáhá i barva venkovní mřížky, která může být bílá, šedivá, antracitová nebo přímo shodná s barvou fasády dle vzorníku RAL.

Tento nový typ ukončení je k dostání pro produktové řady iV-Smart+, iV14-Zero, iV-MaxAir, iV-Twin+ a pro větrací systémy bez zpětného zisku tepla aV100 ALD a aV160 ALD.

Více informací


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama