Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Thermwet mezi inovativními firmami

Thermwet se zúčastnil setkání 120 vteřin+, které pořádalo Jihomoravské inovační centrum v březnu 2013.


„Díky JIC jsme si uvědomili, jak důležité je neuzavírat se do svého světa odbornosti ale najít napříč obory myšlenky, které podpoří „to vaše", řekla Barbora Hrdinová, správa zákazníků k akci.

ThermWet s. r. o. je česká společnost, zabývající se rekuperací vzduchu a tepla v rodinných domech a výrobou dostupných kondenzačních rekuperátorů, které jsou konstruované i pro provoz v teplotách pod bodem mrazu. Mezi hlavní přednosti systému ThermWet patří snížení nákladů na vytápění, nízké provozní náklady, regulace vlhkosti na optimálních hodnotách a zvýšení komfortu v obytných prostorách. ThermWet pracuje od projektu, přes montáž až po servis.

120 vteřin pro inovativní firmy - okamžitá příležitost ke spolupráci. Přijďte na networkingové setkání a seznamte se během jediného večera s desítkami jiných firem, které hledají třeba zrovna Vás!
Akce je příležitostí pro setkání a zahájení spolupráce inovativních firem nejen z jižní Moravy.


ThermWet s.r.o.
logo ThermWet s.r.o.

Společnost ThermWet s.r.o. zajišťuje kompletní řešení řízeného větrání s rekuperací do Vašeho domu. Vývoj, výroba, projekce, montáž a servis - vše pod jednou českou střechou! Vyrábíme a montujeme vlastní řadu rekuperačních jednotek Ventbox pro rodinné domy ...

 
 
Reklama