Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky na trhu větracích systémů inVENTer®

Větrací systém inVENTer® uvede v letošním roce na trh hned několik novinek. První je nový multifunkční odtahový ventilátor Aviant, jako jediný na trhu je vybavený pachovým senzorem.

Dále se jedná o novou verzi větracích systémů s vyústěním do špalety okna, která má nyní šířku pouhých 6 cm. Revoluční změny se dočkala také větrací jednotka iV-Twin, která je nyní místěna v kulaté stavební průchodce o průměru 20 cm. Nejpřevratnějším produktem sezony bude bezesporu nový typ ovládání větracích systémů inVENTer®. Díky vlastní nezávislé síti pro bezdrátovou komunikaci nebude již zapotřebí žádných regulátorů či vypínačů.


Větrací systém budete moci ovládat pomocí vašeho chytrého telefonu. Přitom u inVENTeru® stále platí kvalita německého produktu a 100 % originalita. Jestli se chcete dozvědět více o nadcházejících novinkách, které vstoupí letos na trh navštivte veletržní stánek firmy A-INVENT s.r.o. na veletrhu For Pasiv v hale 2 číslo stánku 2B19 konaném v Praze ve dnech 7.2.-9.2.2019 nebo na veletrhu AQUATHERM konaném v Nitře ve dnech 5.2. do 8.2.19. Kde obchodní zastoupení naleznete v hale číslo 3 na stánku 304. Každý návštěvník těchto veletržního stánku obdrží jako bonus kupón na 10 % slevu na výrobky inVENTer®.



A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama