Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka - ventilátorový systém ZAplus

V Miláně návštěvníky veletrhu zaujal nově vyvinutý ventilátorový systém ZAplus, který je účinnější než předepisuje nová evropská směrnice ErP 2015 a ještě podstatně účinnější s EC motory.

"Veletrh Mostra Convegno nám nabídl velmi dobré prostředí a příležitost představit naše nové výrobky“, říká Peter Fenkl, předseda představenstva Ziehl-Abegg. Davy odborníků z mnoha zemí se na stánku Ziehl-Abegg tlačily před exponáty ZAplus. Toto je důkazem, že specialisté na ventilátory z Künzelsau předvedli v Miláně ve svém oboru další technický pokrok.

„Pracovníky Ziehl-Abegg potěšilo, že mohli na veletrhu informovat velký počet zájemců o výrazném zlepšení konstrukce axiálních ventilátorů, které přináší až 20% úspory energie. Toto je v dnešní době silný argument proč nový systém ZAplus použít v nových jednotkách“, dodává Pavel Halabala, jednatel Ziehl-Abegg s.r.o.

Vzhledem k tomu, že nový ventilátorový systém ZAplus s klasickými AC motory je účinnější než předepisuje nová evropská směrnice ErP 2015 a ještě podstatně účinnější s EC motory, to dáva výrobcům vzduchotechnických zařízení jistotu vysokého technického a ekologického standardu i po roce 2015.

Pro další informace navštivte stránky www.ziehl-abegg.cz nebo kontaktujte pracovníky Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

.

Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...