Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vzduchotechnické jednotky Geniox jsou #HygienicByDesign

Celá řada jednotek GENIOX od Systemair je #HygienicByDesign. Systemair je pevně přesvědčen, že hygienická opatření by měla být standardní nabídkou u všech běžných vzduchotechnických jednotek.

Nové hygienické standardy pro vzduchotechnické jednotky

Karel Soukup ve své prezentaci na téma: „Vývoj hygienických standardů pro vzduchotechnické jednotky“ představil nové hygienické standardy v tomto směru a vysvětlil certifikaci EUROVENT HAHU, VDI 6022-1 a DIN 1946-4.
Přednáška zazněla na čtvrtém ročníku GREEN WAY DAY 2021, který byl pořádán jako online seminář. Systemair a.s. se již tradičně stal partnerem i aktivním účastníkem.

Systemair je pevně přesvědčen, že hygienická opatření by měla být standardní nabídkou u všech běžných vzduchotechnických jednotek místo toho, aby byla implementována pouze u jednotek vyvinutých pro kritické aplikace,“ řekl Karel Soukup.

Celá řada jednotek GENIOX je #HygienicByDesign

Portfolio vzduchotechnických jednotek #HygienicByDesign je nově rozšířeno o jednotku z řady TOPVEX a již brzy bude následovat další.

Více o #HygienicByDesign


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...